понедељак, 31. јануар 2022.

Kako izgleda žena za koju se vredi boriti - Ne plašite se borbene žene, takva najjače voli

 Žena za koju se vredi boriti ima osobine žene koja će biti sjajna supruga i majka. A to su sledeće:


1. Uvek stane na vašu stranu u bilo kojoj situaciji. Osećate njenu neospornu podršku u svakoj situaciji čak i kada je ne pokazuje. Takva žena neće dati na vas, neće dopustiti da vas neko omalovažava ili potcenjuje. Borbena je i kao takva ume snažno da voli. 
2. Ona zna šta je poverenje. Jednostavno znate da se na nju možete osloniti u svemu. A ako se desi neki problem u životu, ona će uvek tražiti način da ga razreši umesto da paniči.
 3. Pokazuje brigu i ulaže u vas. Zabrinuta je za vaše duhovno i fizičko stanje, i otvoreno vam pruža svu svoju pažnju. Trudi se da bude u toku sa svim događajima koji se dešavaju u vašem životu. 
4. Lako joj se možete izviniti. Ona nije zlopamtilo i ne ljuti se po pet dana nakon što je nesvesno uvredite kroz priču. Prihvatiće vaše iskreno izvinjenje i neće se konstantno vraćati na tu priču. 
5. Želite da provedete što više vremena sa njom, a čak i u svom ludom rasporedu nađete vremena da se još jednom vidite.
 6. Sa njom vidite zajedničku budućnost. Štaviše, u glavi ste često zamišljali kako će vam zajednički život sjajno izgledati. 
7. Povremeno se pitate "Zašto je nisam ranije sreo?". Krivo vam je što ste ikada trošili vreme na druge osobe iz vaše prošlosti.
 8. Pored nje ste bolja osoba. Ako ona izvlači sve najbolje osobine iz vas - ona je prava. 
9. Druge vas ne zanimaju. Ovo je najbolji pokazatelj da iskreno volite. Ako sebe ne možete zamisliti pored neke druge osobe osim nje - ona je osoba za koju se vredi boriti.

Нема коментара:

Постави коментар

Osmeh je sve

SRECA,MISLIM DA JE SRECA PROSTA JEDNOSTAVNA DODIRLJIVA SVIMA JER MI SMO SRECA SAMI,SVOJI DOVOLJNI...